Category Archives: Büsscher Hoffmann

Büsscher Hoffmann vízszigetelő anyag

Büsscher Hoffmann vízszigetelésAjánlatkérés A Büsscher Hoffmann vízszigetelő anyagok tökéletes vízzárást biztosítanak. Az általunk forgalmazott Büsscher Hoffmann vízszigetelő anyagok:

  • Pinceszigetelés
  • Büsscher Hoffmann GV35 oxidbitumenes vízszigetelő lemez
  • Büsscher Hoffmann GV45 oxidbitumenes vízszigetelő lemez
  • Büsscher Hoffmann GG E 45 K elasztomer bitumenes lemez
  • Büsscher Hoffmann KV E 45 K elasztomer bitumenes lemez
  • Büsscher Hoffmann KVD E 45 K elasztomerbitumenes lemez

Árlista:
Büsscher Hoffmann vízszigetelő anyag árak itt

 

A mindenkori aktuális árakért hívja a (+36) 30 / 947 – 5667 telefonszámot, vagy kérjen tőlünk ÁRAJÁNLATOT itt.

HASZNOS INFORMÁCIÓK

A Büsscher Hoffmann több mint 150 éve gyárt tetőfedő- és vízszigetelő bitumenes és modifikált bitumenes termékeket, melyeket az épületek időjárás és környezeti hatások elleni védelmére, valamint a felszíni és felszín alatti vizek támadása ellen használnak.

Cégünk a gyártó pinceszigetelő lemezeit forgalmazza. A bitumen és polimer-bitumen szigetelő lemezeket védeni kell az állandó napsugárzástól és a külső környezeti behatásoktól (hő, fagy, nedvesség). Hideg évszakban (ha a hőmérséklet tartósan +5°C alatt van) a tekercseket felhasználás előtt legalább 12 órán át kell fűtött helyen tárolni.

Amennyiben termékünk felkeltette érdeklődését kérjen tőlünk EGYEDI ÁRAJÁNLATOT, bízunk benne hogy ajánlatunk kedvező lesz az Ön számára! Az ajánlatkérésben feltétlenül adjon meg minden szükséges adatot a termékről és az Ön elérhetőségeiről!