Category Archives: Porotherm

Porotherm födém

Porotherm födémrendszer: gerenda és béléstest

Ajánlatkérés

A Porotherm födémrendszer nagy előnye a szerkezeti egység, a kerámia burkolat, a hagyományos “E” betongerendákhoz képest kisebb súly, és a pontosabb elemilleszkedés. A Porotherm födémrendszer alkalmazásával az épület komplett egységet alkot a falazattal. A födémrendszer elemei:

  • Porotherm födémgerendák
  • Porotherm béléstestek
  • vasalatok

Árlista:
Porotherm födémrendszer: gerenda és béléstest árak itt

A Porotherm födémgerendák adott méretskálában rendelhetők és csak csekély mértékben rövidíthetők, így itt is fontos a tervezési fázis, hogy az épületek belső fesztávjai illeszkedjenek a méretrendszerre. A födém aránylag gyorsan és könnyen kivitelezhető a kisebb gerendasúlyok miatt. A gerendák közé helyezett Porotherm béléstestek alkalmazásával tökéletesen sík mennyezeti felület érhető el. A vasalás elkészítése után lebetonozható, így készül el a komplett Porotherm födémrendszer.

Amennyiben termékünk felkeltette érdeklődését kérjen tőlünk EGYEDI ÁRAJÁNLATOT, bízunk benne hogy ajánlatunk kedvező lesz az Ön számára! Az ajánlatkérésben feltétlenül adjon meg minden szükséges adatot a termékről és az Ön elérhetőségeiről!