Category Archives: Építési betonelem

Építési betonelemek

Építési betonelemek: zsalukövek, pincefalazókAjánlatkérés Az építési betonelemeket sok területen alkalmazhatjuk. Használatával gyorsíthatjuk az építkezést, illetve vannak olyan alkalmazási helyek, ahol kifejezetten érdemes ezen építőelemeket felhasználni az építkezés során.

  • zsalukő
  • pillérzsaluzó elemek
  • beton pincefalazó blokk
  • beton válaszfaltégla
  • vasbeton gerenda
  • beton béléstest elemek

Árlista: Építési betonelem árak itt
(A fenti linkre kattintva átkerül közvetlenül a partnerünk oldalára)

 

A mindenkori aktuális építőanyag árakért hívja a +36 26 332 647 telefonszámot, vagy kérjen tőlünk ÁRAJÁNLATOT itt.

HASZNOS INFORMÁCIÓK

A zsalukő és a pillérzsaluzó elem kifejezetten olyan helyeken alkalmazható ahol a zsaluzást váltjuk ki. A felhasznált betonelemek segítségével egységes homogén betonfelületet kapunk, valamint a munkafolyamatokat is jelentősen felgyorsíthatjuk.
A vasbeton gerendát és a beton béléstestet a betonfödémek elkészítésénél használjuk. A különböző beton falazóelemeket elsősorban a földfelszín alatti munkáknál, pince, vagy garázsszinteken lévő építésnél alkalmazzuk. Minden betonelemre jellemző a homogén és kiváló minőség. Az építési betonelemeket számtalan ipari célú helyszínen alkalmazzuk.

Amennyiben termékünk felkeltette érdeklődését kérjen tőlünk EGYEDI ÁRAJÁNLATOT, bízunk benne hogy ajánlatunk kedvező lesz az Ön számára! Az ajánlatkérésben feltétlenül adjon meg minden szükséges adatot a termékről és az Ön elérhetőségeiről!