Category Archives: Isover

Isover hőszigetelő anyag

Isover hőszigetelő anyagAjánlatkérés Az Isover hőszigetelő anyag alapanyaga üveggyapot és leginkább a tetőtéri hőszigetelésnél alkalmazzuk. Az általunk forgalmazott Isover hőszigetelő anyagok:

  • Tetőtéri hőszigetelés
  • Isover RIO TWIN
  • Isover 044 EKO DOUBLE
  • Isover DOMO TWIN

Árlista:
Isover hőszigetelő anyag árak itt

 

A mindenkori aktuális árakért hívja a (+36) 30 / 947 – 5667 telefonszámot, vagy kérjen tőlünk ÁRAJÁNLATOT itt.

HASZNOS INFORMÁCIÓK

Az üveggyapotban a sűrű szálszerkezetű, alacsony hővezető képességű az üvegszálak között lévő, jelentős mennyiségű finom légrétegnek köszönhetően kiváló hőszigetelést tesz lehetővé. Minél vastagabb, annál jobb a hőszigetelése, így csökkenti télen a hőveszteséget, nyáron pedig véd a hőségtől.

Az Isover hőszigetelő anyagot tekercsben szállítjuk, így alkalmazása rendkívül gazdaságos, szinte alig keletkezik hulladék, mivel pontosan méretre vágható. Amennyiben mégis lesznek maradékok, azokat is felhasználhatjuk a kisebb résekhez, így egyáltalán nem keletkezik hulladék.

Amennyiben termékünk felkeltette érdeklődését kérjen tőlünk EGYEDI ÁRAJÁNLATOT, bízunk benne hogy ajánlatunk kedvező lesz az Ön számára! Az ajánlatkérésben feltétlenül adjon meg minden szükséges adatot a termékről és az Ön elérhetőségeiről!