Category Archives: Creaton

Creaton cserép

Creaton tetőcserépAjánlatkérés A Creaton tetőcserép alapanyaga a kerámia, a legősibb tetőfedő anyag. Az égetett kerámiacserepek pusztán apróságokban térnek el a betonból készült cserepektől, azonban sokszor ezek az apró momentumok döntik el, hogy csakis ezt a típusú és anyagú tetőcserepet lehet alkalmazni egy adott tetőforma kialakításához. A Creaton termékkínálata:

  • Creaton Hortobágy
  • Creaton Klassik hódfarkú
  • Creaton Domino
  • Creaton Creaton Balance cserép
  • Creaton Rapido
  • Creaton Róna

Árlista: Creaton tetőcserép árak itt
(A fenti linkre kattintva átkerül közvetlenül a partnerünk oldalára)

 

A mindenkori aktuális építőanyag árakért hívja a +36 26 332 647 telefonszámot, vagy kérjen tőlünk ÁRAJÁNLATOT itt.

HASZNOS INFORMÁCIÓK

A Creaton széles termékspalettát kínál vásárlóinak mind formavilágban, mind színben egyaránt. Amíg egy tégla könnyen kiválasztható otthonról, a karosszékben ülve és megnyomva a webáruház rendelési gombját, addig ez egy tetőcserépről nem mondható el. Hiszen a Creaton tetőcserepei sokféle formában és színben kaphatók, amelyekről érdemes személyesen meggyőződni, akár kézbe fogni az adott terméket, nehogy később csalódás érjen bennünket. Érdemes továbbá mintaházakat is megtekinteni, hogy valós képet kapjunk az adott tetőcserépről. Az eredeti Creaton cserép tartozékprogram mindent terméket magában foglal, ami a tetőt biztonságossá és széppé teszi. A tetőrendszer tartalmaz hófogó- és járócserép rendszert, tetőkibúvó ablakot, valamint csatornaszellőzőket, szolár- és antennaátvezető cserepeket is. A tetőn való járáshoz, a Creaton kifejlesztett egy egyedi járócserép rendszert, melynek felülete csúszásmentes, és optikailag is illeszkedik a tetőhöz.

Amennyiben termékünk felkeltette érdeklődését kérjen tőlünk EGYEDI ÁRAJÁNLATOT, bízunk benne hogy ajánlatunk kedvező lesz az Ön számára! Az ajánlatkérésben feltétlenül adjon meg minden szükséges adatot a termékről és az Ön elérhetőségeiről!