Category Archives: Leier

Leier kémény

Leier kémény rendszerekAjánlatkérés A Leier által gyártott kéményrendszerek modern és energiatakarékos kémények. A Leier minden típusú fűtőrendszerhez és minden típusú fűtőanyaghoz kínál kéményt, így biztosan megtalálja a termékkínálatban amit keres, legyen az akár egy kandalló, vagy egy kondenzációs kazán kéménye. Leier kémények típusai:

  • Leier LK kémény
  • Leier LSK kémény
  • Leier TURBO kémény
  • Leier ECO kémény
  • Leier MULTIKERAM kémény
  • Leier MULTIKERAM LAS kémény

Betonüzemeink Budapesten, és Pest megye északi területeire, valamint a környező megyék közeli területeire készítenek és szállítanak mixerbetont. A kiszállítást kérheti mixerkocsival és betonpumpával egyaránt. Mixerbeton és szállítási árakat a következő linkre kattintva talál.

Árlista: Leier kémény árak itt
(A fenti linkre kattintva átkerül közvetlenül a partnerünk oldalára)

 

A mindenkori aktuális építőanyag árakért hívja a +36 26 332 647 telefonszámot, vagy kérjen tőlünk ÁRAJÁNLATOT itt.

HASZNOS INFORMÁCIÓK

A Leier kéményrendszerek megvásárlásához a pontos méreteket (kürtőátmérő, kéménymagasság) és a kémény típusát kell megadnia és elküldeni részünkre. A kémény típusának illeszkednie kell a Leier által előirt fűtési rendszerhez és fűtőanyaghoz. A kiszállított egységcsomagok tartalmaznak minden olyan kiegészítő elemet (tisztítónyílás, bekötőcső, kéménykúp, stb.) amely a teljes kémény megépítéséhez szükséges.

Amennyiben termékünk felkeltette érdeklődését kérjen tőlünk EGYEDI ÁRAJÁNLATOT, bízunk benne hogy ajánlatunk kedvező lesz az Ön számára! Az ajánlatkérésben feltétlenül adjon meg minden szükséges adatot a termékről és az Ön elérhetőségeiről!