Category Archives: Ablak

Műanyag és fa ablak

Műanyag és fa ablakok

Ajánlatkérés

Amennyiben ablakot kíván vásárolni, érdemes alaposan körbenézni a piacon és tájékozódni a típusokról és az árakról. Ahogyan azt korábban már említettük mindenekelőtt az ablak alapanyagát kell kiválasztanunk, ezután válogathatunk a különböző gyártók termékei között. Az általunk forgalmazott nyílászáró típusok:

  • műanyag ablak
  • fa ablak
  • alu-fa kombinációjú ablak
  • alu-műanyag kombinációjú ablak

Árlista:
Műanyag és fa ablak árakat itt kérhet

Akár fa, akár műanyag ablakot választ, többféle profil és üvegezési rendszert kínálunk vevőinknek igényik szerint. Kínálatunkban az egyszerűbb típusok ugyanúgy megtalálhatók, mint a passzív házak nyílászárói.

Az alumínium és fa, valamint az alumínium és műanyag kombinációjú ablakok a legmodernebb nyílászárók közé tartoznak, ahol mindkét alapanyag kedvező tulajdonságait használják fel a gyártáskor. Ilyenkor az ablak alapanyaga szintén a fa vagy a műanyag, majd alumínium borítást kapnak, hogy ellenállóbb tegyék az időjárás viszontagságai ellen.

Amennyiben termékünk felkeltette érdeklődését kérjen tőlünk EGYEDI ÁRAJÁNLATOT, bízunk benne hogy ajánlatunk kedvező lesz az Ön számára! Az ajánlatkérésben feltétlenül adjon meg minden szükséges adatot a termékről és az Ön elérhetőségeiről!