Category Archives: Ytong

Ytong tégla

Ytong falazóelemek, ytong téglaAjánlatkérés Az Ytong a hagyományos kerámia építőanyagok leginkább elterjedt alternatívája. A gázbetonból készült fehér építőanyag sok olyan jó tulajdonsággal rendelkezik, amely kétségek nélkül alkalmassá teszi épületek felépítésére. Számos olyan tulajdonsága is van (súly, szigetelés, kezelhetőség) amely miatt biztosan érdemesebb ezt a falazórendszert használni a tégla helyett.

  • Ytong falazóblokk
  • Ytong válaszfaltégla
  • Ytong ragasztóhabarcs

Árlista: Ytong falazóelem árak itt
(A fenti linkre kattintva átkerül közvetlenül a partnerünk oldalára)

 

A mindenkori aktuális építőanyag árakért hívja a +36 26 332 647 telefonszámot, vagy kérjen tőlünk ÁRAJÁNLATOT itt.

HASZNOS INFORMÁCIÓK

Az Ytong falazóblokkok többféle méretben készülnek, alkalmazott vastagságukat az épület tervezésekor állapítják meg. Könnyen és gyorsan építhető anyagról van szó, amelyből olyan formák is kialakíthatók, amelyek a hagyományos téglából nem, vagy csak nagyon nehezen készíthetők el. Az Ytong válaszfal elemek is sokféle vastagságban kaphatók. Ezen elemekből nem csak válaszfalalkat de különleges beltéri formákat is létrehozhatunk: térelválasztók, beépített bútorok, stb. Alkalmazásuknak valóban csak a fantázia szab határt.

Amennyiben termékünk felkeltette érdeklődését kérjen tőlünk EGYEDI ÁRAJÁNLATOT, bízunk benne hogy ajánlatunk kedvező lesz az Ön számára! Az ajánlatkérésben feltétlenül adjon meg minden szükséges adatot a termékről és az Ön elérhetőségeiről!