Schiedel kémény

Schiedel kémény rendszerekAjánlatkérés A Schiedel készkémény rendszerei a mai legmodernebb kémények közé tartoznak. A gyártó folyamatosan fejleszti termékeit és ennek eredményeképpen napjaink leggazdaságosabb kéményeit készíti. Mitől lehet gazdaságos egy kémény? Attól hogy a rajta átfutó hőenergia lehető legnagyobb részét háza fűtésére fordítja. A Schiedel az összes fűtőrendszerhez és fűtőanyaghoz kínál kéményeket. A Schiedel kémények típusai:

  • Schiedel SR kémény
  • Schiedel Uni Plus kémény
  • Schiedel ABSOLUT kémény
  • Schiedel ADVANCE kémény
  • Schiedel Avant kémény
  • Schiedel Quadro kémény

Árlista: Schiedel kémény árak itt
(A fenti linkre kattintva átkerül közvetlenül a partnerünk oldalára)

 

A mindenkori aktuális építőanyag árakért hívja a +36 26 332 647 telefonszámot, vagy kérjen tőlünk ÁRAJÁNLATOT itt.

HASZNOS INFORMÁCIÓK

A Schiedel kémény pontos leírását a gyártó weboldalán és még számos helyen megtalálja. A kéményrendszer megvásárlásakor a pontos méreteket (kürtőátmérő, kéménymagasság) és a kémény típusát kell megadnia. A kémény típusának illeszkednie kell a gyártó által előírt fűtőanyaghoz és fűtési rendszerhez. Az egységcsomagok tartalmaznak minden olyan elemet (tisztítónyílás, bekötőcső, kéménykúp, stb.) amely a komplett kémény megépítéséhez szükséges.

Amennyiben termékünk felkeltette érdeklődését kérjen tőlünk EGYEDI ÁRAJÁNLATOT, bízunk benne hogy ajánlatunk kedvező lesz az Ön számára! Az ajánlatkérésben feltétlenül adjon meg minden szükséges adatot a termékről és az Ön elérhetőségeiről!