Tag Archives: térkövezés

Jól alá kell alapozni a térkő alatt területet

Egy kertben érdemes a kocsi bejárót kiépíteni, hogy ne a füvön kelljen beállnunk, ami teljesen kikopik és esős időben csupa sár lesz az egész autó, ha egy ilyenen keresztül állunk be a garázsba. Térkőre van szükség, hogy abból építsük meg ezt a kis utat.

A Weissenböck térkő egy nagyon jó típus, melyben megtalálhatóak a teljesen klasszikus és a legkülönlegesebb formák is.

A kocsi beálló esetében nagyon jó alapot kell készíteni a térkő alá, hogy az a nagy súlyú gépkocsik esetében ne süllyedjen meg. Ha nagyobb teherautók is használni fogják a bejárót, akkor érdemes több rétegű vékony beton réteget is a térkő alá bedolgozni, hogy az tényleg teljesen sík felület maradjon.

Egy járdáknál nem szükséges olyan nagy előkészítő munkálat, ha azt Weissenböck térkőből készítjük. Elegendő egy sóder réteg és arra elhelyezni a térköveket, melyet nagyon alaposan bele kell döngölni a kavics ágyba, majd pedig egy cementes réteget besöpörni a rések közé.

Általában légkalapáccsal szokták a térkő elemeket beleütni a földbe, hogy azok ne tudjanak elmozdulni.

A Weissenböck térkő márka termékei nem tudnak felfagyni (http://www.terko.biz/weissenbock-terko.html) , hiszen az nagyon jó minőségű anyagból készül és mindig kapnak hozzá garanciát az ügyfelek.

Ha egyszer térkő választásra kerül a sor, akkor részesítsük előnyben a Weissenböck márkát, mert ebben nem fogunk csalódni!

Megnézhetjük a cég saját oldalát is, ahol megtekinthetjük az összes létező típust és azokról tudunk is kérni árajánlatot az interneten keresztül.

Tüzépünkön kapható teljes térkő termékválasztékunk: http://tuzep.hofstadter.hu/terko.php Ha valaki nagy mennyiségben vásárol, akkor bizonyos kedvezményeket is kaphat.