Tag Archives: cserép

A mediterrán cserép nagyon különleges megjelenésű

Ha ellátogatunk egy délebbi országba, akkor láthatjuk, hogy teljesen más a tetők kialakítása, mint azt itt megszokhattuk. A mediterrán jellegű cserép abban különbözik az átlagostól, hogy kúp alakú, vagyis sokkal jobban kidomborodik.

Nagyon sok házat úgy építenek, hogy annak a stílusa idézi a Toszkán hangulatot, amely az építészeten belül a tipikus mediterrán jelleget képviseli. Nagyon sok épületet terveznek már úgy itt Magyarországon is, hogy annak a stílusa hasonlítson a délebbi országokban látható házakhoz.

Az ácsokat is a legtöbbször olyan igényekkel keresnek fel, hogy valamilyen mediterrán jellegű legyen a tető kinézete és azon belül a cserép is legyen különleges. Egy nagyon jellemző vonás az ilyen tetők kialakításában, hogy a lejtésszöge nagyon kicsi és elég hosszan kinyúlik a falon, hogy azt árnyékolja.

Ha szeretnénk ötletet meríteni ahhoz, hogy milyen legyen egy igazán mediterrán kinézetű ház a miénk, akkor nézzünk építészeti újságokat, ahol nagyon szép fényképeken vannak bemutatva irigylésre méltó külsejű és berendezésű ingatlanok. Ezekben az újságokban mediterrán cserép gyártó cégek elérhetőségeit is láthatjuk, hiszen tele vannak hirdetésekkel is.

Az interneten is rengeteg olyan weblap van, ahol felkutathatunk nagyon ismert cserép gyártó cégeket és azoknak a honlapjára belépve minden szükséges információt elolvashatunk.

A nagyobb városok szinte mindegyikében vannak ilyen kereskedések, ahol beszerezhetünk a tetőcseréhez szükséges minden alapanyagot.

Kutassa fel a saját városában, hol van cserép kereskedés!

Creaton cseréppel végezzük a tetőcserét

Egy tetőcsere elvégzésekor érdemes már nagyon jó minőségű tetőfedő anyagokat vásárolni. A legtöbben szeretnék megúszni a tetőszerkezet újbóli kialakítását, így a cserép mindig a lécezésnek megfelelve kerül kiválasztásra.

A tető egész cseréje nagyon drága, hiszen csak már maga a faanyag beszerzése, a nagy gerendák és a lécek tetemes költséget tesznek ki. A Creaton cserép ára kedvező és mellé minőséget is kapunk. Így ha valami egyszer építkezés vagy tető csere előtt áll, akkor mindenképpen keresse ennek a márkának a tetőfedő anyagait: http://tuzep.hofstadter.hu/cserep.php?marka=creaton

A legnagyobb probléma mindig a tetőépítés idejének a kiválasztása. Ősszel, amikor jóval gyakrabban esik az eső, érdemes nem ilyenkor elvégeztetni egy teljes háznak a tetőcseréjét. Úgy kell megválasztani ennek a munkának az idejét, hogy az lehetőleg valamikor a nyári hónapokra essen.

Ha találunk egy ácsot, akkor kérdezzük meg, hogy a Creaton cserépről mi a véleménye. A válaszban biztosak lehetünk: minden szakember csak ajánlani tudja ezt a nagyszerű márkát. Minden ács szeret ezzel a cseréppel dolgozni, mert nagyon jól fekszik a tetőre és nem is szoktak vele garanciális problémák lenni.

Fontos a cserépnek a súlya, hiszen ha jön egy nagyobb erejű szél, akkor ez nem tudja megbontani a házunk tetejét. A Creaton márkájú tető cserép olyan tulajdonságokkal rendelkezik, mely teljesen ellenállóvá teszi az időjárás viszontagságaival szemben.

Egy különleges bevonattal van ellátva, így a fagy és a csapadék sem bántja az évek folyamán. Ezentúl, ez a fajta cserép nagyon szép színű, mely nem kopik meg.