Tag Archives: bramac. tetőcserép

Egy mediterrán házra Bramac cserép szükséges!

Biztosan mindenki észrevette, hogy a Földközi-tenger partján teljesen más stílusú tetőket szoktak építeni. Az alacsony hajlásszög és a tipikus kúpos mediterrán cserép a jellemző. Ilyeneket már Magyarországon is tudunk szinte minden építőipari lerakatnál vásárolni. A Bramac cserép márkacsalád termékei között nagyon jó áron tudunk vásárolni ilyen fantasztikus minőségű tetőfedő anyagokat: http://tuzep.hofstadter.hu/cserep.php?marka=bramac vagy http://www.bramactetocserep.hu/ oldalakon keresztül is.

Érdemes nem a legolcsóbb cserepet megvásárolni, hiszen a ház teteje meghatározza az egész ingatlan kinézetét is. A tető cserép formájának kiválasztásakor figyeljünk a divatra, mely ma már a kicsit kúposabb, nem a teljesen sima formák felé halad.

A teljesen lapos, fecskefarkas tetőcserép kezd kimenni a divatból és nagyon kevesen alkalmazzák már. Inkább parasztházak tetőfedéséhez használnak ilyen cserép típust.

Aki ma egy házat épít, annak érdemes igazodni az építészeti stílusokhoz és modern kinézetű tetőt terveztetni és ahhoz a megfelelő cserepet vásárolni.

Ha valamilyen neves márka, mint pl. a Bramac márka termékeit választjuk, akkor biztosak lehetünk abban, hogy egy pár évtizedre biztosan le van a gond a tetőről. Ez egy cserép márka nagyon hosszú időre garantálja a minőséget, így minden vásárló bizalommal fordulhat ehhez a nagyszerű céghez.

Nagyon sok mediterrán és klasszikus stílusú cserép kapható a Bramacnál. Keressük fel a cég egyik kereskedését és rendeljünk cserepet, hogy fedél alatt tudhassuk házunkat! Nagyon sok nagyobb városban van képviselete a Bramacnak, ahova az igényeinkkel tudunk fordulni és ki is szállítják a címünkre.