Leier tégla

Leier tégla, falazóblokk és válaszfalAjánlatkérés A Leier falazóblokkok alkalmazásával egy magas minőségű és kiváló terméket választ a háza építéséhez. A Leier nagy gondot fordít a falazó termékeinek folyamatos fejlesztésére, hogy azok a gazdaságosan alkalmazhatók legyenek, hosszútávon kiszolgálva az építtetők igényeit.

  • LeierTherm falazóblokk
  • LeierPlan falazóelemek
  • Leier válaszfaltégla

Árlista: Leier falazóelem árak itt
(A fenti linkre kattintva átkerül közvetlenül a partnerünk oldalára)

TOP3 Leier termékár

Építőanyag megnevezése Bruttó ár
Leiertherm 30 N+F tégla 395.- Ft/db
Leiertherm 38 N+F tégla 470.- Ft/db
LeierTherm 10/50 válaszfal tégla 389.- Ft/db

TÁJÉKOZTATÓ!
Az árak az ÁFÁT tartalmazzák. A fenti árak nem minősülnek hivatalos árajánlat tételnek. Fenntartjuk a jogot az árak megváltoztatására.

A mindenkori aktuális építőanyag árakért hívja a +36 26 332 647 telefonszámot, vagy kérjen tőlünk ÁRAJÁNLATOT itt.

HASZNOS INFORMÁCIÓK

A valamikori Mátratherm (sokan még így ismerik ezt a termékcsaládot) téglákat váltották fel a Leier által fejlesztett és gyártott LeierTherm falazóblokkok amelyek több méretben, normál és nútféderes (N+F) kivitelben kaphatók. A cég legújabb fejlesztése a kimagaslóan energiatakarékos LeierPlan (síkracsiszolt) téglarendszer. A rendszerhez tartoznak a Leier válaszfal téglái is.

Amennyiben termékünk felkeltette érdeklődését kérjen tőlünk EGYEDI ÁRAJÁNLATOT, bízunk benne hogy ajánlatunk kedvező lesz az Ön számára! Az ajánlatkérésben feltétlenül adjon meg minden szükséges adatot a termékről és az Ön elérhetőségeiről!

Menü: Leier

Címszavak: , , ,