Kertépítési betonelemek

Kertépítési betonelemek: járdalapok, mederlapok, szegélykövekAjánlatkérés A kertépítési betonelemeket kertek végleges elkészítéséhez használjuk. Mivel a térkövek külön fejezetet jelentenek a kertépítésben, ezért gyakorlatilag a térkövön kívül minden betonelem ide tartozik, amelyet a kertépítéshez használunk fel.

  • gyeprácskő
  • járdalap
  • mederlap
  • szegélykövek

Árlista: Kertépítési betonelem árak itt
(A fenti linkre kattintva átkerül közvetlenül a partnerünk oldalára)

TOP3 termékár

Építőanyag megnevezése Bruttó ár
Pillérzsaluzó 25-ös 340.- Ft/db
Pillérzsaluzó 30-as 401.- Ft/db
Pillérzsaluzó 40-es 543.- Ft/db

TÁJÉKOZTATÓ!
Az árak az ÁFÁT tartalmazzák. A fenti árak nem minősülnek hivatalos árajánlat tételnek. Fenntartjuk a jogot az árak megváltoztatására.

A mindenkori aktuális építőanyag árakért hívja a +36 26 332 647 telefonszámot, vagy kérjen tőlünk ÁRAJÁNLATOT  itt.

HASZNOS INFORMÁCIÓK

A legismertebb kertépítési betonelem a gyeprácskő, amelyet négy és hatlyukú változatban lehet megvásárolni. Sokféle formájú előre gyártott járdalapot találunk a piacon, ezek lehetnek négyzet, félkör, vagy hold formájúak. A kerti és az utcafronti árkok elkészítésénél javasolt a mederlap használata. A szegélykövek alkalmazásai területe a járdák elválasztása a kert (vagy út) részeitől.

Amennyiben termékünk felkeltette érdeklődését kérjen tőlünk EGYEDI ÁRAJÁNLATOT, bízunk benne hogy ajánlatunk kedvező lesz az Ön számára! Az ajánlatkérésben feltétlenül adjon meg minden szükséges adatot a termékről és az Ön elérhetőségeiről!